Grupne pripreme za testove


pripreme_za_testove

Kako bi svi polaznici dobili najkvalitetniju pripremu i postigli optimalne rezultate, grupe formiramo prema rezultatima ulaznih testova. U slučajevima kad imamo kandidata čije znanje ili dinamika usvajanja znanja nije u skladu s ostalim polaznicima, nastavu strukturiramo na način da ti kandidati imaju zaseban program prilagođen njihovom predznanju, usvajanju novog znanja i rezultatima koje trebaju postići.

Kako bismo postigli optimalne rezultate i održali najvišu razinu kvalitete, nastavu održavamo u malim grupama od najčešće 4 do 6 polaznika. Na taj način osiguravamo usmjerenost potrebama svih polaznika te svaki polaznik dobije individualnu pozornost profesora.

Uz grupnu nastavu, polaznici grupnih priprema na raspolaganju imaju individualne konzultacije s profesorima gdje mogu pitati i dobiti odgovore, upute i savjete upravo u onim segmentima u kojima im je pomoć najpotrebnija.

Sve vrste priprema omogućujemo polaznicima na dva načina: u našim učionicama i/ili online. Ovisno o mogućnostima i osobnim preferencijama, predznanju, raspoloživom vremenu i ciljanom rezultatu možete birati između nekoliko vrsta priprema:

  1. Expresni
  2. Redovni
  3. Intenzivni

Razlikuju se po broju nastavnih sati pa ukoliko je razlika između početnog i ciljanog rezultata mala, dovoljno je odabrati Expresni tečaj s najmanjim brojem sati. Ukoliko trebate veći skok u rezultatu preporučamo da odaberete Intenzivni tečaj s najvećim brojem sati.

Grupni tečajevi za pripremu za polaganje međunarodno priznatih standardiziranih testova uključuju:

  • 2 probna testa (prije i nakon priprema)
  • nastavu u grupama od 4 do 6 polaznika, broj sati sukladno upisanom tečaju
  • 4 sata individualnih konzultacija tijekom trajanja priprema (1 sat tjedno)
  • sve pripremne materijale pripremljene sukladno rezultatima probnih testova grupe
  • garanciju rezultata

Izuzetno smo ponosni na rezultate naših polaznika koje su postigli uz neizmjeran trud, znanje i iskustvo naših profesora i mentora. Upravo temeljem tih postignuća, svim našim polaznicima dajemo garanciju rezultata. Garancija vrijedi u slučajevima kad se polaznici kontinuirano pridržavaju programa i uputa te izvršavaju postavljene zadatke u cijelosti i na vrijeme.

Grupne pripreme (online ili u Zoni znanja)Individualne pripreme (online ili u Zoni znanja)Samostalne pripreme (online ili u Zoni znanja)
EkspresniRedovniIntenzivni
Probni testovi222neograničeno2
Nastavacheckercheckercheckerchecker
Individualne konzultacije44444
Pripremni materijalicheckercheckercheckercheckerchecker
Garancijacheckercheckercheckercheckerchecker

Prijava za probni test

Prijavite se za probne testove i saznajte koji rezultat biste ostvarili na stvarnom testu bez dodatnih priprema!