Pripreme za testove


Pripreme za testove - Zona znanja

Pripreme za testove za upis na studij

Pripreme za testove – međunarodno priznate standardizirane testove su uvjet za upis na svim sveučilištima u inozemstvu te za dobivanje radnih dozvola za rad u inozemstvu. Ovisno o kojem se sveučilištu i obrazovnom programu, odnosno radnom mjestu i državi radi, bit će potrebno položiti jedan ili više testova. U Zoni znanja Vas pripremamo za sve njih.

Uz pripreme za testove i postizanje izvrsnih rezultata na međunarodno priznatim standardiziranim testovima, Zona znanja za Vas organizira i polaganje probnih testova kako biste se mogli uvjeriti o razini pripremljenosti za test. Na taj način dobijete iskustvo polaganja testa i štedite vrijeme i novac koji biste potrošili na test za koji niste spremni. Cijene polaganja testova se kreću od 100 do 250 USD pa uštedu višestrukih pokušaja nije za zanemariti.

Kako biste se što kvalitetnije pripremili za polaganje testa, stekli novo i izvukli maksimum iz vašeg postojećeg znanja, Zona znanja vam nudi pripreme za testove na kojima će vas naši stručnjaci kvalitetno i u potpunosti pripremiti za uspješno polaganje ispita:

Grupne pripreme (online ili u Zoni znanja)Individualne pripreme (online ili u Zoni znanja)Samostalne pripreme (online ili u Zoni znanja)
EkspresniRedovniIntenzivni
Probni testovi222neograničeno2
Nastavacheckercheckercheckerchecker
Individualne konzultacije44444
Pripremni materijalicheckercheckercheckercheckerchecker
Garancijacheckercheckercheckercheckerchecker

Svaki od standardiziranih testova se sastoji od 3, 4 ili više modula te Vam, osim cjelovite pripreme, nudimo mogućnost pripreme za pojedine module. Moduli pripremnih tečajeva za sve testove su strukturirani prema sadržaju samih testova, a na Vama je da odaberete cjeloviti tečaj ili samo onaj modul koji najviše odgovara Vašim potrebama, mogućnostima i prethodnom znanju. Mi ćemo vam dakako u tome pomoći i ukoliko se odlučite za cjelovite pripreme kod nas, besplatno ćemo testirati vaše znanje prije i nakon završenog pripremnog tečaja.

Kako izgledaju pripreme za testove?

 1. Položite probni dijagnostički test.
 2. Na temelju rezultata testa mi predlažemo, a Vi odabirete cjeloviti tečaj ili neki od modula od kojih se test sastoji te način pripreme: grupni, individualni ili samostalni
 3. Nakon pripreme položite izlazni test i sami se uvjerite u vlastiti napredak.
 • svi testovi koje koristimo identični su stvarnim testovima u trajanju i formatu.
 • svaki polaznik individualno dobije detaljnu evaluaciju u pisanom i usmenom obliku.
 • nastava se odvija u malim grupama, najčešće od 4-6 polaznika.
 • naši predavači i sami su postigli izvrsne rezultate – saznajte kako!
 • ponosni smo na izvrsne rezultate naših polaznika – budite i vi jedan od njih!

Zašto probni testovi?

Probni testovi daju uvid u znanje i procjenu rezultata na stvarnom testu čime štedite novac, vrijeme i loš dojam koji proizlazi iz višekratnog polaganja s lošim rezultatima.

Probni testovi daju kandidatima neprocjenjivo iskustvo jer daju sigurnost na stvarnom testu koju kandidati imaju kad znaju točno što ih očekuje. Polaganjem probnih testova prije i nakon priprema možete točno vidjeti koliko ste i u kojim područjima napredovali te koji rezultat možete očekivati na stvarnom testu.

Zašto individualne konzultacije?

Individualne konzultacije omogućavaju polaznicima da dobiju dodatne informacije i feedback o njihovom radu i napretku. Na individualnim konzultacijama možete pitati upravo ono što Vam treba i dobiti odgovore za rješavanje problema s kojima se suočavate. Svakom polazniku posvećujemo individualnu pozornost i želimo dati dodanu vrijednost jer nam je izuzetno važan rezultat svakog našeg polaznika.

Zašto ne koristimo samo jednu knjigu za pripreme?

Zato što ne postoji jedna knjiga koja na jednako kvalitetan način obrađuje svaki segment testa. Zato što postoje različite knjige za različite razine predznanja. Zato što našim polaznicima želimo dati kompilaciju najboljih i najnovijih materijala skrojenih upravo prema njihovim potrebama i ciljevima.

Zašto garancija rezultata?

 1. Sigurni smo u napredak i rezultate rada prema našoj metodologiji.
 2. Ne želimo da polaznici gube vrijeme i novac, a ne želimo ga gubiti ni mi.
 3. Zato da možete biti zadovoljni našim uslugama i da se mi možemo ponositi Vašim rezultatima i našim profesorima.

Cijene pripremnih programa pogledajte ovdje.

Prijava za probni test

Prijavite se za probne testove i saznajte koji rezultat biste ostvarili na stvarnom testu bez dodatnih priprema!